Skip Navigation Links
Welkom
Algemeen
BehandelingenExpand Behandelingen
Zonnebank
VIP-BehandelingExpand VIP-Behandeling
Infra rood sauna
Prijzen
ContactExpand Contact
        

TFM Cabine
 
TFM staat voor Thermo Fysische Methode is jaren geleden in Zwitserland ontwikkeld en heeft wereldwijd tot op heden haar kwaliteit en doeltreffendheid bewezen.  
De methode bestaat uit het doen van specifieke oefeningen in een verwarmde cabine. Hierdoor worden probleemzones zoals taille, buik, billen, heupen en benen slanker, strakker en gladder.

Hoe gaat het in zijn werk?                                   

Twee maal per week doet u een half uur oefeningen, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 38ºC is. U begint met een basisschema voor buik, billen en benen zodat uw lichaam voorbereid is op de volgende schema's en daarna krijgt u steeds een persoonlijk schema dat gericht is op uw probleemzones. In de cabine zitten hand- en voetlussen die voor weerstand zorgen tijdens de oefeningen waardoor u intensief maar comfortabel traint en afslankt op de door u gewenste plaatsen.

De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar u dat wilt. De oefeningen zijn niet zwaar en iedere vrouw, ook de wat oudere, kan ze met plezier uitvoeren. Een en ander gebeurt onder begeleiding in een rustige ontspannen sfeer.

De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten soms zelfs verminderen. Ook als uw resultaat  heeft bereikt kunt u bij TFM-Studio blijven om uw figuur en conditie op peil te houden .

Wat kunt u bereiken?

Door de gerichte oefeningen corrigeert uw figuur plaatselijk of totaal maar u bereikt nog meer:

  • uw conditie verbetert aanzienlijk
  • u zult meer energie hebben en vitaler zijn
  • uw spieren zullen sterker en steviger worden
  • uw doorbloeding verbetert en uw cellulitis vermindert.
     
tfm-studio - Hogekampseweg 147 - 6871 JM RENKUM - Tel. 0317 314866 - Mobiel 06 4032 1198