Skip Navigation Links
Welkom
Algemeen
BehandelingenExpand Behandelingen
Zonnebank
VIP-BehandelingExpand VIP-Behandeling
Infra rood sauna
Prijzen
ContactExpand Contact
        

Transion 

Waarin maakt Transion het verschil?
Er zijn zoveel zogezegde afslankingstoestellen met draden en elektroden.
Waarom hebben over 40000 centra wereld voor Transion gekozen? Menige gebruiken Farradays principe voor spieroefening. Het verschil dat transion uniek maakt: het kan de spieren niet overbelasten. Transion doet de spieren intelligent bewegen. Transion geeft specifieke boodschappen aan de spiergroepen en stimuleert hen om welbepaalde bewegingen uit te voeren die de vetstofwisseling alsook de spierspanning doen toenemen ( TORSIE).die gepatenteerd is.

Hoe werkt het?

Transion geeft impuls via pads en stimuleert de grote spiergroepen. De opzet van de pads in relatie met de spiergroepen is varierend om aan de individuele vereisten te voldoen.
De intensiteit van de impuls kan aangepast worden voor elke individuele spier. Enkel op deze manier kunnen alle spieren met hun eigen spiertonus in werking gesteld worden De frequentie van de impuls kan aangepast worden van 400 Hz tot 600 Hz. Bij 400 Hz is de elektrische golfvorm trapeziaal. Waardoor de resulterende beweging van de geselecteerde spier kan omschreven worden als 40 % afslanken en 60 % vorming. Dat komt doordat terwijl de spier een zeer nuttige weerstand oefening uitvoert, er zich ook een dwarse beweging volstrekt. Deze dwarse contractie veroorzaakt een persing van de spiervezels, die het intercellulair vocht, gevangen in de spier, uitdrijft. En een kick start geeft aan het vetmetabolisme.

Het complexe metabolisme is als volgt te omschrijven:

Wanneer spieren een beweging uitvoeren werken ze op glycogeen. Zoals een auto op brandstof. Hoe harder ze werken hoe meer brandstof ze nodig hebben. Overdadige calorieën hetzij van proteïne, koolhydraten, vetten, wordt omgezet in water en warmte in de michondria van de spiercellen. De Calorieën worden aanvankelijk uit de gemakkelijkste en dichtste bron genomen. Enkel indien de beweging regelmatig gebeurt zal de energie uit hardnekkig opgeslagen vet goed aangepakt worden. De intensiteit ervan kan aangepast worden. ( 400HZ is +60 % vermageren -40% vorming).

In de eerste fase van de oefening blijven de afvalstoffen van de gebruikte calorieën de spier vast zitten. Bijgevolg kan er bij conventionele oefeningen geen verschil in afmeting waargenomen worden. De teweeggebrachte persing door Transions dwarse beweging perst de afvalstoffen uit de spier. Naar de nieren en verder naar de blaas. Dit proces is de natuurlijke handeling van het lichaam om de reststoffen van de vetomzetting ter bevordering van de spierbeweging te verwijderen.

Het resultaat van de 15 minuten durende behandeling met Transion. Is dat het metabolisch proces geprikkeld wordt. Dit proces zal gedurende 48 uren blijven werken. Als om de 2 - 3 dagen de 400 Hz behandeling herhaald wordt zal het metabolisch proces blijven werken. Alsook de ontwikkeling van de spiervezels.

Het is noodzakelijk minimum 12 behandelingen uit te voeren om een toereikende verandering in het metabolisme en een verbeterde spierspanning teweeg te brengen tot op een niveau dat het lichaam als natuurlijk zal aanvaarden.

Eens dit programma zijn effectiviteit bewijst, en het lichaam afslankt kan er overgeschakeld worden op 600 Hz. Dit kan vroeger in de gevallen dat de cliënt er mager uitziet maar de huid los en slap is. Deze behandeling kan omschreven worden als een oefening om 60 % vorming en 40% afslanking te bekomen. Dit levert een krachtige (niet agressieve) oefening op.

Naast de vorming en het stimuleren van het verbranden van calorieën opgeslagen vet. Zal deze gezonde oefening op natuurlijke wijze de lymfedrainage ondersteunen. Cellulitis bestrijden, verbetering van de gaafheid van de huid, en het algemene goed gevoel.

Waarom is Transion zo populair?

Een groot voordeel van Transion is dat U het onmiddellijke resultaat opmerkt, in plaats van een resultaat dat nog moet komen. Conventionele oefeningen en die hebben de vervelende gewoonte om plaatsen waar het niet nodig is gespierd en opgezwollen te maken. Het is moeilijk en soms riskant om de perfecte oefening zonder professionele begeleiding uit te voeren. Transion laat toe de exact uitgekozen plaats te vormen of af te slanken. Er wordt geen druk uitgeoefend op de beenderen, de aderen of het hart. In hospitalen wordt Transion ingezet bij bedlegerige patiënt en invaliden die bepaalde spiergroepen niet meer kunnen oefenen. Transion is de eerste keuze voor uw salon of praktijk omdat het zoveel voordelen biedt. Van het verlies van centimeters tot niet chirurgische body- borst- en facelifts.

Transion bestaat al 34 jaar
Ruim 40 000 toestellen verspreid over 84 landen, van de meest afgelegen plaatsen in Rusland tot in de meest gesofistikeerde grootsteden wereldwijd.
Er zijn al veel kopieën op de markt gebracht. Maar in het algemeen zonder medische achtergrond. En zeker zonder de medische redenering welke achter Transion en elke andere VIP behandeling schuilt.

Hun bedoeling is om de werking van Transion na te bootsen voor een goedkopere prijs. Dit kan enkel bekomen worden door minderwaardige elektrische schakelingen en het aanvaarden van verminderde effectiviteit.
VIP toestellen zijn niet de goedkoopste, maar is gebouwd om onvervalste resultaten te behalen
   
 
 

Voor 

Na

tfm-studio - Hogekampseweg 147 - 6871 JM RENKUM - Tel. 0317 314866 - Mobiel 06 4032 1198