Skip Navigation Links
Welkom
Algemeen
BehandelingenExpand Behandelingen
Zonnebank
VIP-BehandelingExpand VIP-Behandeling
Infra rood sauna
Prijzen
ContactExpand Contact
        

Isogei

Of het nu om ons gezicht gaat of ons lichaam, we hebben hier en daar allemaal wel last van een slap hangende huid.
Onze spieren worden nu eenmaal zwakker en rekken uit.
Operaties zijn een oplossing.
Maar operaties zijn duur, pijnlijk en onomkeerbaar als er fouten worden gemaakt.
Bij deze operaties wordt de huid strak getrokken, maar wordt er weinig gedaan om het spierweefsel te herstellen dat uiteindelijk zorgt voor een mooi gezicht en een mooi lichaam. Nu is er Isogei. Isogei is een opmerkelijke behandelingsmethode die de spieren op een bepaalde manier traint, waardoor deze sterker worden en hun natuurlijke kortere lengte terugkrijgen.
Dit zorgt voor een stevige huid en strakkere spieren.
 

Hoe werkt het?

Bij Isogei wordt gebruik gemaakt van kleine elektrische peddels die een gecontroleerde, spier stimulatie produceren. Deze stimulatie dwingt de spieren tot een isometrische oefening.
Deze oefening versterkt de spieren en maakt deze strakker. De slap hangende huid wordt naar de oorspronkelijke plaats getrokken en wordt hierdoor minder zichtbaar. Het voordeel van Isogei ten opzichte van andere gelijksoortige behandelingen is de nauwkeurigheid die kan worden verkregen, zodat de gewenste spieren worden bereikt en de behaalde resultaten ook blijvend zijn.Dit alles zonder Plastische Chirurgie !

Welke voordelen heeft de methode?

  • Sterkere spieren
  • Betere spiertoon
  • Betere vorm
Een jonger uiterlijkIsogei is essentieel voor gezichten en lichamen die hun oorspronkelijke vorm hebben verloren. De behandeling is tevens van onschatbare waarde voor de paar gelukkigen onder ons die alleen in vorm willen blijven. Het mooie van Isogei is dat u de voordelen al na de eerste korte behandeling ziet en voelt.

Op de foto hiernaast ziet u het verschil dat is bereikt na een behandeling van de spieren boven de ogen die slechts 10 minuten duurde en als doel had om dit gebied in de gewenste vorm te brengen. De verbetering van de vorm en stevigheid is opmerkelijk en is bereikt zonder pijn of riskante implantaten .Natuurlijk zijn de resultaten afhankelijk van uw lichaamsbouw, maar uw eerste behandeling zal bewijzen hoeveel Isogei voor u kan betekenen.
 

 

tfm-studio - Hogekampseweg 147 - 6871 JM RENKUM - Tel. 0317 314866 - Mobiel 06 4032 1198